Φωκιδα Φωτια : Bnljatrm2itqxm - Στις 22:10 εστάλη μήνυμα του 112 για εκκένωση του τολοφώνα στην ερατεινή, ενώ νωρίτερα, είχαν προηγηθεί.

Φωκιδα Φωτια : Bnljatrm2itqxm - Στις 22:10 εστάλη μήνυμα του 112 για εκκένωση του τολοφώνα στην ερατεινή, ενώ νωρίτερα, είχαν προηγηθεί.. Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11 χθες το βράδυ. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της τετάρτης. Φωτιά σε δασική έκταση στο γαλαξίδι. Φωτιά στην ιερά μονή βαρνάκοβας youtube. Μεγάλη καταστροφή υπέστη το μοναστήρι της βαρνάκοβας στη φωκίδα μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε χτες το βράδυ.

Εκκενώνονται άγιος στέφανος, πολυδένδρι, καπανδρίτι. Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του γαλαξιδίου ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, κινητοποιώντας μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών δυνάμεων. Φωτιά κατακαίει δασική έκταση ανάμεσα στους αγίους πάντες και το γαλαξίδι. Σε δύσκολη κατάσταση η φωκίδα με το πύρινο μέτωπο να είναι πάνω από 8 χιλιόμετρα. Φωτιά σε δασική έκταση στο γαλαξίδι.

Fwtia Twra Sth Fwkida Agriniosite
Fwtia Twra Sth Fwkida Agriniosite from www.agriniosite.gr
Οριοθετήθηκε η φωτιά στην φωκίδα. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα στο πάνω μέρος του χωριού με κατεύθυνση προς το σερνικάκι αλλά και την αγία ευθυμία ενώ πλησίασε εξαιρετικά επικίνδυνα κατοικίες… ίσως περισσότερο από τις άλλες. Στις 22:10 εστάλη μήνυμα του 112 για εκκένωση του τολοφώνα στην ερατεινή, ενώ νωρίτερα, είχαν προηγηθεί. «η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στο νέο κομμάτι της ιεράς μονής, ενώ σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, οι μοναχές έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της. Μεγάλη καταστροφή υπέστη το μοναστήρι της βαρνάκοβας στη φωκίδα μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε χτες το βράδυ. Ελεύθερος τύπος newsroom1 αυγούστου 20212 αυγούστου 2021. Εκκενώνονται άγιος στέφανος, πολυδένδρι, καπανδρίτι.

Φωτιά σε δασική έκταση στο γαλαξίδι.

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωκιδα από το pagenews.gr. Ελεύθερος τύπος newsroom1 αυγούστου 20212 αυγούστου 2021. Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11 χθες το βράδυ. Φωτιά στην ιερά μονή βαρνάκοβας youtube. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στη δωρίδα φωκίδας. Αρχισυντάκτης send an email 19/08/2020 , 23:21. Φωτιά ξέσπασε στη φωκίδα με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας να είναι άμεση. Οριοθετήθηκε λίγο πριν πέσει το φως του ήλιου η φωτιά στην φωκίδα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στο νέο κομμάτι της ιεράς μονής, ενώ σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, οι μοναχές έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στο νέο κομμάτι της ιστορικής ιεράς μονής, ενώ σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, οι μοναχές έχουν απομακρυνθεί με. Ανεξέλεγκτη εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά στην φωκίδα.ξεκίνησε από την ελαία όπου έκαψε σπίτια, κατευθύνθηκε στη η φωτιά είναι ορατή από διάφορες περιοχές της αιγιάλειας. «η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα. Share on twittershare on facebookwhatsappgoogle+pin.

Φωτιά κατακαίει δασική έκταση ανάμεσα στους αγίους πάντες και το γαλαξίδι. Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του γαλαξιδίου ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, κινητοποιώντας μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών δυνάμεων. Φωτιά στην ιερά μονή βαρνάκοβας youtube. Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει το μέτωπό της φωτιάς στην φωκίδα, αφού πλέον επεκτάθηκε και στην περιοχή. Στις 22:10 εστάλη μήνυμα του 112 για εκκένωση του τολοφώνα στην ερατεινή, ενώ νωρίτερα, είχαν προηγηθεί.

Fwtia Sth Fwkida
Fwtia Sth Fwkida from i1.prth.gr
Αρχισυντάκτης send an email 19/08/2020 , 23:21. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στο νέο κομμάτι της ιστορικής ιεράς μονής, ενώ σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, οι μοναχές έχουν απομακρυνθεί με. Στις 22:10 εστάλη μήνυμα του 112 για εκκένωση του τολοφώνα στην ερατεινή, ενώ νωρίτερα, είχαν προηγηθεί. «η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα. Ανεξέλεγκτη εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά στην φωκίδα.ξεκίνησε από την ελαία όπου έκαψε σπίτια, κατευθύνθηκε στη η φωτιά είναι ορατή από διάφορες περιοχές της αιγιάλειας. Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει το μέτωπό της φωτιάς στην φωκίδα, αφού πλέον επεκτάθηκε και στην περιοχή. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία λόγω φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της τετάρτης. Οριοθετήθηκε λίγο πριν πέσει το φως του ήλιου η φωτιά στην φωκίδα.

«η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα.

Στις 22:10 εστάλη μήνυμα του 112 για εκκένωση του τολοφώνα στην ερατεινή, ενώ νωρίτερα, είχαν προηγηθεί. Ανεξέλεγκτη εξακολουθεί να μαίνεται η φωτιά στην φωκίδα.ξεκίνησε από την ελαία όπου έκαψε σπίτια, κατευθύνθηκε στη η φωτιά είναι ορατή από διάφορες περιοχές της αιγιάλειας. Φωτιά καίει δέντρα στην βαρυμπόμπη που εκκενώθηκε πριν από μερικές ώρες (φωτ.: Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωκιδα από το pagenews.gr. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στο νέο κομμάτι της ιστορικής ιεράς μονής, ενώ σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, οι μοναχές έχουν απομακρυνθεί με. Φωτιά ξέσπασε στη φωκίδα με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας να είναι άμεση. Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του γαλαξιδίου ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, κινητοποιώντας μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών δυνάμεων. Σε δύσκολη κατάσταση η φωκίδα με το πύρινο μέτωπο να είναι πάνω από 8 χιλιόμετρα. Σε πύρινο κλοιό βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η χώρα, καθώς φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε αρκετές περιοχές, με την πυροσβεστική να επιχειρεί σε αρκετά μέτωπα. Φωτιά φωτιά τώρα αφίδνες βαρυμπόμπη κρυονέρι. Κοινοποίηση στο facebook μοιράσου το στο twitter μοιράσου το στο. Η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα στο πάνω μέρος του χωριού με κατεύθυνση προς το σερνικάκι αλλά και την αγία ευθυμία ενώ πλησίασε εξαιρετικά επικίνδυνα κατοικίες… ίσως περισσότερο από τις άλλες. Στη φωκίδα με το τεράστιο ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, ο επισκέπτης θα ταξιδέψει στο ένδοξο παρελθόν της περιοχής.

Οριοθετήθηκε η φωτιά στην φωκίδα. Στη φωκίδα με το τεράστιο ιστορικό και αρχαιολογικό ενδιαφέρον, ο επισκέπτης θα ταξιδέψει στο ένδοξο παρελθόν της περιοχής. Στις 22:10 εστάλη μήνυμα του 112 για εκκένωση του τολοφώνα στην ερατεινή, ενώ νωρίτερα, είχαν προηγηθεί. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στο νέο κομμάτι της ιστορικής ιεράς μονής, ενώ σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, οι μοναχές έχουν απομακρυνθεί με. Φωτιά στην ιερά μονή βαρνάκοβας youtube.

T09rdva1lurfm
T09rdva1lurfm from cdn.cnngreece.gr
Μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του γαλαξιδίου ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης, κινητοποιώντας μεγάλο αριθμό πυροσβεστικών δυνάμεων. Φωτιά ξέσπασε στη φωκίδα με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας να είναι άμεση. Θα απολαύσει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στα πανέμορφα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στο νέο κομμάτι της ιεράς μονής, ενώ σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, οι μοναχές έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της. Share on twittershare on facebookwhatsappgoogle+pin. Υπό πλήρη έλεγχο έχουν θέσει οι πυροσβέστες τη φωτιά που ξέσπασε στο ύψος του καλαφάτη στο. Κοινοποίηση στο facebook μοιράσου το στο twitter μοιράσου το στο. Οριοθετήθηκε λίγο πριν πέσει το φως του ήλιου η φωτιά στην φωκίδα.

Οριοθετήθηκε λίγο πριν πέσει το φως του ήλιου η φωτιά στην φωκίδα.

Οριοθετήθηκε η φωτιά στην φωκίδα. Φωτιά ξέσπασε στη φωκίδα με την κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας να είναι άμεση. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωκιδα από το pagenews.gr. Σε δύσκολη κατάσταση η φωκίδα με το πύρινο μέτωπο να είναι πάνω από 8 χιλιόμετρα. Φωτιά στην ιερά μονή βαρνάκοβας youtube. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε χορτολιβαδική έκταση στη δωρίδα φωκίδας. Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει το μέτωπό της φωτιάς στην φωκίδα, αφού πλέον επεκτάθηκε και στην περιοχή. Στις 22:10 εστάλη μήνυμα του 112 για εκκένωση του τολοφώνα στην ερατεινή, ενώ νωρίτερα, είχαν προηγηθεί. «η φωτιά στην ελαία και την καλλιθέα της φωκίδας κινείται ανεξέλεγκτα. Ελεύθερος τύπος newsroom1 αυγούστου 20212 αυγούστου 2021. Κοινοποίηση στο facebook μοιράσου το στο twitter μοιράσου το στο. Η φωτιά έχει ξεσπάσει στο νέο κομμάτι της ιεράς μονής, ενώ σύμφωνα με την έως τώρα ενημέρωση, οι μοναχές έχουν απομακρυνθεί με ασφάλεια και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης της. Οριοθετήθηκε λίγο πριν πέσει το φως του ήλιου η φωτιά στην φωκίδα.